Survey-onderzoek, Joop van der Pligt en Matthijs Blankers

Over de docentcode

Bij bij het aanvragen van het beoordelings- of docentexemplaar kreeg u uw inloggevens voor de cursus en daarnaast ontving u ook een viercijferige docentcode. Die docentcode is belangrijk, omdat het studentvolgsysteem alleen door de koppeling student-docent 'weet' welke studenten bij welke docent horen.

 

Invoeren docentcode

Geef de docentcode aan alle studenten die gebruikmaken van deze website en vraag hen die code in te voeren.  Dat kan in principe op elk moment. Bij het aanmaken van het account,  maar ook wanneer de student al een account heeft aangemaakt en zelfs al wanneer er vragen door de student zijn beantwoord. Eenmaal ingelogd klikt men dan in de zoekbalk op 'Account aanpassen' om de code in te voeren en veentueel andere gegevens aan te passen.

 

Inloggegevens

De inloggegevens bestaan uit uw e-mailadres en een wachtwoord. Als u dit wachtwoord niet meer weet, kunt u het hier weer automatisch naar uw e-mailadres laten versturen.

 

Code vergeten/kwijt?

Mail dan even uw gegevens, met name het e-mailadres dat u gebruikte bij de aanvraag van het docentexemplaar. Gebruik hiervoor het contactformulier.